Кращі бізнес-ідеї українським підприємцям на 2023 рік від 5 успішних інноваторів останні новини NV

Тим більше що в Україні вона ще не встигла прижитися. Тим часом таким фігурні смаколики стануть чудовою фішкою будь-якого закладу. Ось вам ідея для бізнесу, яка орієнтована на інтерес споживача та ефект незвичайності. Людина і світ По суті це звичайне морозиво (тобто будь-який ріжок), два стаканчики якого переплетені візерунком із шоколадного наповнювача. Ідеально до створення романтичної атмосфери чи підкреслення дружби.

Бізнес ідеї в Україні

Тому різні послуги з цієї сфери мають попит незважаючи ні на кризи, ні на ціни. Починаючи від замовлення правильного обладнання, закінчуючи встановленням цін – «підводного каміння» вистачає. Тому рекомендуємо, якщо досвіду у вашому бізнесі недостатньо, розглянути готові варіанти цього бізнесу. Наприклад, франшиза CHI-CHI, яка допоможе вам запустити студію лазерної епіляції. Або франшизу салону краси із послугами шугарінгу Saxar&Vosk. Обидві фірми досвідчені, великі, а головне працюють із підприємцями без досвіду.

Свої проєкти на розгляд журі подали майже дві з половиною сотні підприємств, з яких експерти обрали десять найкращих. Крім того, усі охочі могли пройти інтенсивний навчальний курс від Lenovo та експертів, щоб опанувати актуальні для малого та середнього бізнесу теми. Вироби, зроблені з природних матеріалів, які легко утилізуються, можуть стати чудовим рішенням для тих, хто хоче зробити свій внесок в збереження й охорону природи. Приватні екскурсії із місцевими жителями досить популярні за кордоном, однак в Україні поки не мають шаленого попиту. Екскурсовод-абориген не лише добре знає місцевість, але й здатний підлаштовується під темп мандрівника, вловлює його переваги, коригує план на ходу. Таким місцевим в Карпатах єМирослав Мельничук, який не просто водить людей горами, а знайомить із найпотаємнішими й маловідомими місцинами.

Крім того, потрібно мати ефективну систему логістики та доставки, щоб забезпечити оперативну доставку товарів клієнтам. Кавові магазини можуть відрізнятися від інших магазинів, пропонуючи унікальний дизайн та атмосферу, високу якість кави та інші фактори, які привертають клієнтів. Локація є ключовим фактором для успіху кав’ярні. Розташування у транзитних місцях, наприклад, біля станцій метро або автобусних зупинок, може збільшити кількість потенційних клієнтів.

Залишити відповідь Скасувати коментар

З такими стабільними продажами реально отримувати $5250 на місяць. З досвіду скажу, що прибуток складає приблизно 30-40% від продажів. Тож навіть з найменшого доходу на місяць можна заробити $2100. На хвилі популярності хіп-хопу деякі магазини торгують одягом та іншими аксесуарами, які мають попит у молоді.

Бізнес-ідея №7. Виготовлення домашнього і ландшафтного декору

Свято вручення дипломів — особливий день для кожного студента, а тому хочеться зробити його максимально яскравим та цікавим. За прикладом американських студентів, українці все частіше використовують у такий день академічні мантії. Вклавши гроші в пошиття комплектів, гроші на їхньому прокаті можна заробляти десятиліттями. Для організації такого бізнесу не потрібно надто великого приміщення, достатньо однієї невеликої кімнати, де розміщуються кавомашини і кілька столиків (або стійок). «Брати» покупців можна асортиментом та ароматом.

Багатофункціональний сервісний центр: швець + слюсар + кравець

Ви можете піти далі, запропонувати своєму потенційному клієнту вишивку на замовлення, яка буде оцінена ще дорожче. Ідея такого типу зовсім не нова і ви, напевно, самі користувалися послугами таких магазинів у соціальних мережах. Це зручно і дуже популярно, магазини орендують склад з одягом та виставляють фото у соціальні мережі. Особливим попитом сьогодні користуються магазини в Instagram, тут користувачі проводять багато часу і тим самим переглядають масу товарів. Під час перегляду у людини завжди виникає думка придбати те, що їй дуже сподобалося.

Ви повинні створити навчальну програму, яка задовольнить потреби студентів та дозволить їм розвиватись у своєму темпі. Також ви повинні забезпечити можливість студентам звертатись до викладачів за допомогою та підтримкою. Кваліфіковані викладачі є ключовим фактором успіху вашої онлайн-школи англійської мови. Вам потрібно залучати викладачів, які мають досвід викладання англійської мови та розуміють потреби студентів. Створення тісного співробітництва зі своїми викладачами забезпечить високу якість навчання та задоволення потреб студентів. Онлайн-продажі можуть стати додатковим каналом збуту для кавової крамниці.