Ліміти і талони на пальне: як заправлятися в умовах дефіциту

Після натискання на позначку на карті в лівому меню з’являється не тільки адреса, за якою знаходиться станція, але й орієнтири. Ми готові дати вам внутрішню інформацію, онлайн інструменти та гнучкі опції, які допоможуть https://ua-reporter.com/uk/news/demonstraciyna-versiya-vsya-pravda-dlya-korystuvachiv вам керувати вашим транспортним парком. Немає ніякого виду палива і на заправці, що на вулиці 15 Квітня. Однак пального не було в наявності на АЗС на вулиці Живова, біля Збаразького кільця та на вулиці 15 Квітня.

Компанія Shell пропонує картки на паливо для бізнесу. Талони на бензин за фіксованою ціною також можуть придбати приватні особи, звернувшись до Центру продажу Shell та уклавши договір. Будь-яке паливо відпускається не більше 10 літрів на одне авто.

де в тернополі можна купити талони на пальне

Гнучні ліміти дозволять створити як завгодно складну систему доступів та витрат.

Богдан із Луцька пропонує купити у такий спосіб також талони на бензин і дизель. Готовий відправити поштою, але мінімальне замовлення – від 20 л. Дніпрянин Артем збуває талони на пальне в мережі Авіас. За допомогою них можна придбати А-95 по 46,5 грн/л, А-95E – по 47,5 грн/л, А-92 – по 45 грн/л. Схема з талонами на паливо стара, як світ, тим не менш – актуальна. Шахраї продають такі талони на дошках оголошень, проте дізнатися, чи вони дійсні можна лише на АЗС.

Якщо замовляти від 50 літрів по передзамовленню, обіцяє знижки. Редакція “Сьогодні” промоніторила сайт з оголошеннями OLX та пропонує дізнатися, за скільки збувають талони на пальне. З урахуванням максимальних націнок, вартість бензину на АЗС не може перевищувати 37,69 гривні за літр, дизельного палива – 42,63 гривні за літр.

Популярні історії

Обміну талонів немає, а смарт-картки фізособам недоступні, повідомляють на сайті компанії. Мережа АЗС BVS звертає Вашу увагу на те, що замовлення і придбання талонів на пальне здійснюються тільки через регіональні відділення мережі BVS. Ми не несемо відповідальність та не розглядаємо скарги стосовно ситуацій з талонами, придбаних у інших представництвах. BVS не несе відповідальності і не розглядає скарги щодо заблокованих талонів, придбаних не в регіональних представництвах компанії.

У Департаменті інформаційно-комунікаційних технологій КМДА стверджують, що онлайн карта показує ті АЗС, де точно є бензин. Ресурс містить дані про наявність палива для автомобілів на заправках таких мереж як KLO, Socar, BRMS, Grand Petrol, WOG, OKKO. Міністерство економіки опублікувало нові розрахунки середньої вартості бензину та дизельного палива, які є точкою відліку для формування націнки на АЗС. Останні дані надала НАК “Нафтогаз України”, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Оберіть правильне рішення для свого бізнесу: картка або талони

А поки, вибачте, не маємо, – відповідає нам працівниця. В інтернеті купувати їх чоловік не ризикує. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся зправилами використанняфайлів cookie. Зліва в меню онлайн-мапи вказані назви компаній. Під кожною з них є список з адресами заправних станцій. Також кожну АЗС нанесено на карту міста Києва.

Житель Тернополя купив талони на паливо за дешевшою ціною, але натрапив на шахрая – чи допоможе поліція

Оформити картку або талони на паливо WOG можна лише у регіональних представництвах. Для приватних осіб діє віртуальна карта Pride. Зареєструватися в системі лояльності можна безкоштовно, встановивши мобільний застосунок. Styler розповідає, як і де придбати талони на паливо в Україні. Через нестачу автомобільного палива на українських заправках почали діяти обмеження. Купити бензин і дизель на багатьох АЗС можна тільки за спеціальними талонами або картами лояльності.

Водночас одні й ті ж талони продають за різними цінами. Однак українцям не рекомендують купувати їх “з рук”. Поки водії стоять в кілометрових чергах на заправках та купують пальне з обмеженнями, підприємливі громадяни налагодили свій невеликий та сумнівний бізнес.