«Ігри і казки, які лікують» ️ Аліна Руденко скачати завантажити книгу безкоштовно українською мовою в fb2, epub, rtf, txt, слухати аудіокнигу

В буремні часи сьогодення такі книги дуже важливі, адже діти – це найуразливіша частина суспільства, й уваги їм треба приділяти відповідно багато. Більшість особливостей поведінки та характеру дітей не є чимось загадковим. Потрібно тільки скористатися існуючим досвідом, вивчивши його і грамотно застосувавши для свого випадку. Пропонована вашій увазі книга «Ігри та казки, які лікують» поєднує в собі глибокий і продуманий підхід з легким і доступним викладом всіх прийомів і технологій. Читаючи книгу, на кожній сторінці можна побачити, що авторка вклала в неї неабияку любов та турботу, коли мова заходила про життя дитини, її потреби та проблеми. Головний акцент роботи полягає в тому, щоб дати батькам ті ключі або ж рішення, що зможуть зарадити в найрізноманітніших ситуаціях.

ігри і казки, які лікують

У більшості казок зазначено вік дітей, для яких вони призначені. Також вона говорить про причини появи різних звичок і пояснює, як їх усунути. Краще «лікуватись» казками та іграми, тоді і звички «повтікають» і настрій буде гарний. https://pravda.if.ua/booming-games-zapustyla-slot-payday-pig-z-bezkoshtovnymy-obertannyamy/ Цю книгу швидше можна назвати практичним посібником, так як в ній ви знайдете інструкції, наочні лікарські карти, вправи для батьків і дітей. Електронна книга (англ. E-book) – версія книги в електронному (цифровому) вигляді.

Схожі товари

Зручна навігація для пошуку книг з виховання та зошитів для розвитку дитини. 70 % українців заявили, що УПА заклала традицію спротиву агресорові. Це пояснює, чому Росія досі воює з Бандерою та Шухевичем, як показала атака 1 січня. Потрібні авторитети — люди, які мають авторитет у суспільстві, які прямо звертаються до нації, прямо звертаються до політиків. Чимало людей живуть у своє задоволення, ніби немає жодної війни. Ви можете придбати усі згадані книги на нашому сайті або в офлайн книгарнях нашої мережі.

“Ігри і казки, які лікують” Аліна Руденко

У книзі описані ігри, граючи в які батьки навчать дитину співчувати, бути доброю, розв’язувати будь-які суперечки мирним шляхом, стати впевненим у собі. Автор книги — Аліна Руденко, мама і дипломований дитячий психолог із багаторічним досвідом роботи. Книга дуже добра, написана з величезною любов’ю до дітей і знанням дитячої психології. Казки, ігри та грамотні коментарі психолога — що ще треба розумним батькам, які не просто виховують дитину, а хочуть, щоб їхній малюк виріс по-справжньому щасливою людиною. Наприклад, якщо дитина гризе нігті і ніяк не хоче позбутися цієї звички, то можна скільки завгодно мазати пальчики гірчицею або карати дитину, але це не розвяже основної проблеми. У книзі описані ігри, граючи в які батьки навчать дитину співчувати, бути доброю, розвязувати будь-які суперечки мирним шляхом, стати впевненим у собі. У книзі описані ігри, граючи в які батьки навчать дитину співчувати, бути доброю, розв’язувати будь-які суперечки мирним шляхом, стати впевненим у собі.