«Ігри, у які грають люди» Ерік Берн читати онлайн книгу українською, скачати безкоштовно txt, fb2, rtf, epub, pdf, mobi

Зберегти моє ім’я, e-mail, та адресу сайту в цьому браузері для моїх подальших коментарів. Завжди цікаво пізнавать себе, тому періодично читаю подібну літературу. Ігри, у які грають люди дала мені не просто можливість дізнатись більше https://netgate.kiev.ua/avtomobili/8985-shho-robiti-yakshho-zamerzli-zamki-v-mashini/ про себе, а ще й вдосконалила мої знання. Одного зимового ранку, сорок рокiв тому, мiй керiвник дав менi примiрник книги «Ігри, в якi грають люди», зауваживши, що, незважаючи на дивну назву, ii автор дав поштовх психiатрii.

  • Прочитайте, перш ніж завантажувати огляди, анотації та відгуки людей, які вже читали цю книгу.
  • Відкрийте для себе нові літературні напрями і ви отримаєте масу задоволення.
  • Така пропозиція стала революційною у лікуванні психічнохворих людей.
  • Ви зможете не лише краще розуміти людей в певних ситуаціях, а й дізнаєтесь багато про психологію стосунків і різні секрети.
  • В цілому книга непогана, але до неї потрібно постійно повертатися, так як інформації дуже багато.

Як минуле впливає на людей — дехто дозволяє йому вирішувати, ким вони є, а дехто робить його частиною майбутнього. Читати книги португальською онлайн на літературному сайті Top-Livro. Тільки постійні клієнти КСД мають можливість залишати коментарі. Але тепер вони «краще знають один одного», тобто кожен знає, що інший є надійним, і це може бути корисно, якщо вони мають поводитись «соціально».

Відгуки на книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна

Ерік Берн ретельно аналізує понад 120 видів ігор, які ми граємо, як самі з собою, так і з тими, хто нас оточує. Він також дає поради для тих, хто бажає навчитися протистояти стратегіям цих ігор, в які нас втягують. Автор допомагає розглянути тонкощі поведінки, позбутися застарілих уявлень у спілкуванні та надає розуміння суті людських дій. Книгу можна завантажити та читати онлайн, і вона залишається популярною та актуальною навіть після майже 40 років з моменту публікації. Теорія Берна стала свого часу проривом у психологічній науці, змінивши розуміння людини і побудови її внутрішнього світу. Вирішивши скачати книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна безкоштовно ви зробите вклад у власний розвиток, оскільки вона дає можливість краще зрозуміти себе і покращити стосунки з іншими. Ви дізнаєтесь все про його теорію, коли будете читати онлайн книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна українською мовою, отримуючи інформацію поетапно, оскільки тут є три розділи.

ігри в які грають люди читати онлайн

На роботі, з друзями, в родині, у любовних стосунках – скрізь ці ігри проявляються, але в кожній конкретній ситуації вони різні. Автор описує найпоширеніші з них і дає пояснення, чому вони виникають, як виглядають, за яким сценарієм розвиваються, які «винагороди» люди отримують від них. Книга, яка пояснить вам, чому з вами поводяться так, як поводяться, які моделі «граються». Робота не проста, але якщо ви уважніше звернете увагу на суть, вам відкриється справжній скарб. Ви зможете не лише краще розуміти людей в певних ситуаціях, а й дізнаєтесь багато про психологію стосунків і різні секрети. У другій частині на читача чекає розмаїття ігор – ми беремо в них участь протягом усього життя, навіть не усвідомлюючи це.

Читать онлайн книгу «Ігри, у які грають люди» Эрика Берна полностью бесплатно на сайте Книгого

Ерік Берн має великий досвід у психотерапії, на підставі своїх спостережень за людьми, їхніх відповідей на питання, він робить безліч найважливіших висновків про психіку та дає людям рекомендації. В нашій віртуальній бібліотеці зібрана величезна кількість цікавих книг різноманітних жанрів, які ви можете безкоштовно та без реєстрації читати онлайн в будь-який час. У нас ви знайдете романи, детективи, трилери, вірші великих письменників, і зібрати свою власну електронну колекцію найулюбленішої та найкориснішої літератури. У першій половині книги автор описує сутність транзактного аналізу та розкриває психологічне поняття гри, що будується на основі життєвих сценаріїв. Книга “Ігри, у які грають люди” відкрила мені очі на багато цікавих речей.

Анотація до книги «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн

Все ж таки люди цікаві істоти і тепер я точно в цьому впевнена. Книга “Ігри, у які грають люди” Еріка Берна – це праця, яка допоможе кожному дізнатися більше про світ, в якому ми живемо, про людей та про самого себе. Прочитайте, перш ніж завантажувати огляди, анотації та відгуки людей, які вже читали цю книгу. Також в проекті розробка, на нашому сайті можна буде слухати та скачати аудікнигу українською мовою.