Інофолік комбі капсули 30 купити в Аптеці Низьких Цін з доставкою по Україні

Застосування капсул Климона допомагає жінкам покращити стан своєї нервової системи, нормалізувати серцево-судинну діяльність, знизити дратівливість та інші неприємні прояви клімаксу. Корінь циміцифуги проявляє естрогеноподібні властивості без стимулювання проліферації тканини матки і молочних залоз. У гінекологічній практиці екстракт кореня циміцифуги застосовують для зняття болю в період менопаузи і передменструальному http://africanshepherd.com/2022/01/24/page-28/ синдромі, при рясних менструаціях, дисменореї (в тому числі альгодисменореї). Циміцифуга полегшує прояви клімактеричного синдрому в перименопаузальному періоді. Шишки хмелю надають позитивний вплив при емоційно-лабільних станах у жінок, пов’язаних з менопаузальним проявами, ефективні при вазомоторних симптомах (припливах) і служать безпечної заміною гормональної терапії у жінок при менопаузі.

інофолік комбі купити онлайн

Знижує відсоток концентрації глюкози у крові. В аптеці при наявності терміналу банківською картою Visa, MasterCard, Maestro при отриманні. Введіть ваші дані та натисніть “Оформити замовлення”. За рекомендацією лікаря курс може повторюватися кілька разів протягом року.

Інофолік Комбі капсули 3 блістера по 10 шт

Без консультації лікаря не рекомендується прийом засобу. Рекомендована доза – 1 капсула двічі на день, незалежно від їди. Для досягнення максимального ефекту інозитолу інтервал між прийомами має становити 12 годин. На сайті інтернет-аптеки Apteka.com вказано актуальну ціну Климона капсул. Купити Климона капсули можна за допомогою форми покупка в 1 клік, стандартним способом через кошик або зателефонувавши за вказаним на сайті телефоном. Доставка в аптеку здійснюється безкоштовно. Всі компоненти є натуральними, тому ліки надають на організм лише позитивний вплив.

Способ применения и дозы

У нас є всі сертифікати і ліцензії, необхідні для реалізації лікарських засобів. Загалом Климона таблетки відноситься до безпечних фармацевтичних засобів. Але в деяких випадках може виникати індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу медикаменту. Фармацевтичний засіб протипоказаний матерям, що годують, вагітним і дітям.

Яка ціна на Інофолік комбі капсули №30?

Після отримання товару та чеку про його оплату, якщо товар був належної якості, кошти за покупку не повертаються згідно до ПостановиКабінету Міністрів від 19 березня 1994 р. Отримуючи своє замовлення, перевірте відповідність того, що було замовлено, кількість товарів, їх ціни, цілісність, колір (якщо це виріб може відрізнятися від фото на сайті), терміни придатності. Всі претензії по товарах, що входять в інтернет-замовлення, приймаються при його отриманні в аптеці до оплати на касі. Значення “Можна” вказує на те, що вибраний препарат має мінімальний ризик для здоров’я діабетиків і результат, очікуваний від вживання лікарського засобу, переважає над можливими ризиками.