ВІД 50 000 ДО 250 000 ГРН НА СТВОРЕННЯ АБО РОЗВИТОК ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ Центр розвитку ЧАС ЗМІН

Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство “Інтерфакс-Україна”, не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства. Нагадаємо, 24 березня стало відомо, що Кабінет міністрів України розробив кілька програм, спрямованих на інтеграцію жінок на ринок праці та підприємництва. Заступниця міністра економіки Тетяна Бережна зазначила, що жінки з підприємницькими жилками можуть одержати мікрогрант до 250 тис. Для отримання коштів створять спеціальний рахунок в банку.

250 000 грн на бізнес

«Будь-який українець, що має бізнес-план, і тверді наміри розпочати власну справу, може розраховувати на підтримку держави. Ми говоримо про можливість запустити будь-який мікробізнес, як то пошив одягу і взуття, хімчистка, сервісний чи ремонтний центр, СТО, монтажні роботи тощо», — додав Денис Шмигаль. Від початку дії урядової грантової програми «єРобота» держава інвестувала в розвиток малого та середнього бізнесу через гранти 5,5 млрд грн. Грантові кошти на започаткування або розширення власної справи вже отримали 10,4 тис. Про це повідомила міністерка економіки Юлія Свириденко. Що важливо – всі лекції є в запису, тому всі охочі можуть їх подивитися в зручний для себе час.

Підтвердіть вашу ел. пошту

Це можуть бути фонди ООН, Європейського Союзу, США та інших країн. Такі гранти можуть мати додаткові вимоги та умови, але вони можуть надавати набагато більший фінансовий ресурс в порівнянні з державними грантами. Заяви на отримання грантів можна подавати з 10 квітня через портал “Дія”. Одержувачі грантів зможуть безкоштовно пройти навчання https://arsenal-info.ru/firms/item/256072 з питань підприємництва та отримати консультації у регіональних центрах зайнятості. Учасники “єРобота” зможуть оформити й дешевший кредит для свого бізнесу за програмою “5-7-9” у розмірі до 2,5 млн грн. Гроші видають на будівництво або реконструкцію приміщень, додаткову закупівлю обладнання або фінансування обігового капіталу.

Что будет с Украиной и миром, если Путин одержит победу: названы 5 главных последствий

У Києві 21 грудня відбудеться церемонія оголошення/визначення переможців проєкту. Напишіть, якщо у вас виникли питання щодо умов участі в проєкті. Використання комерційних концесій у господарській діяльності, що тягне за собою використання прав інших суб’єктів.

Названо найкращі гаджети 2023 року – від ноутбука до процесора з відеокартою

Ці гроші дозволять кожному, хто має бажання, навички та план, запустити власну справу або розширити свій бізнес, а також розпочати нову кар’єру. За них можна буде придбати обладнання, закупити сировину або оплатити оренду приміщення. Після розгляду проєкту в разі його відповідності критеріям програми грантові кошти буде перераховано на окремий рахунок здобувача гранту в Ощадбанку. Рішення про надання гранту прийматиметься Державною службою зайнятості, пояснили у фінустанові. Грант на створення або розвиток власного бізнесу забезпечує підтримку вашого бізнесу і допомагає створити нові робочі місця.