Фестиваль шопінгу в Дубаї Dubai Shopping Festival DSF

Центральна частина міста, де найбільший у світі торговий центр, фонтани та Бурдж Халіфа, — це найдорожчий район у Дубаї з дорогими готелями та елітними апартаментами. Також по прибуттю в аеропорт необхідно пройти повторний ПЛР-тест вже безоплатно. До отримання результатів другого тесту потрібно бути на самоізоляції у своєму готелі. Якщо ви звикли заощаджувати, то знизити розцінки на тур можна, якщо питанням бронювання зайнятися за пару місяців до поїздки. Гарячі путівки далеко не рідкість для арабського міста, але вони розходяться дуже швидко. Щоб на них натрапити, потрібно щодня моніторити туристичні портали.

  • Не слід сідати в поліцейську машину на першу вимогу служителів порядку, якщо вам не було висунули конкретне звинувачення.
  • Операції із засіву хмар часто стають об’єктами теорій змови.
  • Саме на токійських “Єлисейських полях” (так ще називають цей квартал) знаходяться головні японські моли –Кейо і ОДАКЮ.
  • Розплачуватися за покупки найзручніше кредитними картами, їх приймають практично у всіх магазинах Гонконгу.
  • Також не приймаються інші тести – лише ПЛР.
  • Також можна піднятися на оглядовий під час цієї оглядової екскурсії.

Дубайські торгові центри — це екстравагантні місця, де відвідувачі можуть поринути у світ розкоші, моди та неперевершеного шопінгу. Колесо огляду Айн Дубай має дуже ефектний вигляд, особливо в вечірній час8. Вам вже відомо, що Дубай любить вражати туристів яскравими шоу за участю води, музики та світла. Співаючих фонтанів у діловому центрі міста виявилося замало, тож нещодавно нову схожу цікавинку відкрили поблизу «верхівки» пальми острова Палм-Джумейра. Понад 4000 квадратних метрів площі, безліч лампочок, височезні струмені води і красива музика створюють яскраве шоу, яке важко забути.

Захмарні хмарочоси з оглядовими майданчиками, квітучі тематичні парки (і це в пустельному кліматі!), неймовірні музеї та штучні острови – все це вражає до глибини душі! Якщо ви хочете побачити ці та інші найкрасивіші місця в Дубаї, доведеться грамотно спланувати свою відпустку, адже пам’яток у цьому місті дуже багато. Обов’язково переходьте на цю сторінку, знайомтеся з найгарячішими турами в Дубай і бронюйте поїздку в нашій туристичній агенції «ОГО ТУР»!

Важливо знати Відповіді на головні питання

Відвідайте 99 хвилинний човновий тур, в якому ви ознайомитеся популярними районами Пальм-Джумейра, Бурдж-аль-Араб, а також прекрасну пристань для яхт. Приголомшливий район https://zhitomir.info/news_136242.html Dubai Marina-штучна бухта для яхт з блискучими хмарочосами. Такий собі Дубайський Манхеттен — тут дорого і престижно. Нам район сподобався, він красивий і фотогенічний.

Поради з шопінгу в Дубаї

Тоді бігом в тематичний парк IMG Worlds of Adventure. Атракціони, танцювальне та акробатическое шоу, сувенірні лавки і багато іншого. В першу чергу раджу відвідати Старе місто і його історичні райони. Наприклад, район Шінгада, тут проживають багаті шейхи, а ще Будинок-Музей шейха Саїда, який повністю побудований з коралів. На верхівці-Екстремальний перехід зі скляною підлогою, звідки можна подивитися на даунтаун Дубая. Придбати квитки можна на офіційному сайті. Кажуть, це дуже приваблива мечеть і її обов’язково необхідно подивитися, але ми не стали відвідувати — часу було небагато, а в Дубаї стільки всього цікавіше мечеті!

Це один з найстаріших торгових пасажів у світі, розташований у самому серці міста. Відвідайте бутики культових італійських брендів Prada, Gucci, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana. Не пропустіть можливості відвідати найбільший торговий комплекс в світі Dubai Mall, розташований у престижному районі Downtown Burj Khalifa.

Outlet Village | Досвід покупок у дизайнерському аутлеті

На пляжах, у спа-салонах, в басейнах і аквапарках можна носити купальники і пляжний одяг. Проте під час відвідування ділових районів і торговельних центрів міста слід вдягнути щось більш стримане. У культурі досягнень люди отримують статус на основі того, наскільки добре вони виконують свої функції. У культурі приписування статус базується на тому, ким або чим є людина. Чи потрібно доводити свою спроможність, щоб отримати статус, чи його дають? До культур досягнень належать США, Австрія, Ізраїль, Швейцарія та Великобританія.

Казковий Дубай: що подивитися на узбережжі

Деякі вимоги доволі суворі, деякі можуть здивувати. Не всі правила поведінки очевидні, тому я вирішила про це написати. Прошу зауважити — не я їх придумала, тому сприймаєте це як те, про що варто знати в Дубаї. В ОАЕ один із найнижчих рівнів злочинності у світі. Тим не менш, незайвим буде пам’ятати про прості правила безпеки, щоб не стати жертвою кишенькових злодіїв. Жінкам не варто гуляти на самоті, особливо за межами туристичних районів. Dubai International (розташований за 4 км від історичного центру міста) — найбільший аеропорт країни та один з найбільших та найкрасивіших у світі.